Møt meg på nettet!

Møter kan ta mange forskjellige former, og inkludere varierende antall deltakere. Da Coronaviruset kom var det høy grad av usikkerhet rundt hvordan jobber nå skulle utføres. Med plutselig behov for å jobbe hjemmefra, ble det for mange skrikende nødvendig med tilpassa løsninger som måtte tilfredsstille ulike krav.

Raskt synlig

Det ble fort klart at tekniske løsninger var noe alle etterspurte. Mye instruksjon og veiledning var nødvendig for å dekke behovene som kom og som fortsatt kommer. Alle trenger ikke det samme, og det var mye usikkerhet rundt de mange “hva-spørsmålene”. Hva med konfidensiell informasjon? Hva med sikkerhet? Hva med helsetjenester, NAV tjenester, offentlige tjenester og publikumstjenester?  Hva med alle instanser som krever personlige møteformer og saksbehandling?

Hverdagen ble drastisk endret på mange måter da fjes til fjes ikke lenger var en opsjon.

Bølgedaler

Med smitte som har gått drastisk ned, og “åpning av landet”, for så å kreve innskjerpinger igjen, er det ikke lett å vite hva som gjelder. For alle land er det bølgedaler av smitte som styrer hverdagen. Noen butikker, og steder åpnes, mens andre trenger andre versjoner av løsninger. En ting er sikkert, forandringer og smittevernregler er den nye hverdagen. Nettbutikker har kjapt adoptert den nye hverdagen, og er blitt dyktige i hva de gjør.

Møter og catering

For mange er Corona blitt bevis for en møte-bransje som på dyktige vis har tatt utfordringene. Catering er blitt mer enn “bare” hotell og motell bransjen, og omfatter også nettmøter og digitale løsninger for sammenkomster. Menyer er utvidet, eller starta opp. Hjelpsomhet og tilpasninger er den nye normen. Du blir møtt på nye måter, og cateringbransjen har imponert stort. Vanskelige utfordringer tok ikke knekken på dem, og de har så langt gjort oppgavene på flott måte.

Møter, konferanser. uansett hva du kaller dem har blitt nødvendige med dagens endringer. Mat og drikke er langt vanligere med sammenkomster, og menyer har blitt utvidet. Det er ikke bare kaffe og vann lenger, men oftest mer utsøkt!