Om oss

Truls Andreassen styrer kjøkkenet & Torill Kolbjørnsen styrer planlegging og servering på Lysaker gjestgiveri. Begge har lang og bred erfaring fra mange forskjellige spisesteder. Truls har de siste årene vært kjøkkensjef ved Hunderfossen Hotell & Resort, der han utfordres til å tenke på kulinariske menyer til store selskaper og på barnevennlig og mettende menyer  for sultende småbarnsfamilier.  Torill setter drikke til matrettene og dekker de flotteste bord etter ønske fra gjestene. Vi jobber etter temaene fjell, vidde og vann, med lokal forankring.

BjornHettervik

«På Lysaker ønsker vi å lage solid god mat som er inspirert av årstider og råvaretilgang. Vi bruker leverandører som vi vet leverer god kvalitet og helst lokale råvarer»

Kafeen på sommeren er familievennlig med egen barnemeny. Det er godt bakverk,  middagsretter, smørbrød og småretter.

Lysaker Gjestgiveri er et sted for alle anledninger. Vi ønsker å sette gode rammer rundt dagen deres. Ta en prat med oss så er jeg sikker på at vi kommer frem til en meny dere kunne tenke dere.

Besøk vår facebook side